Horácký fotbalový klub Třebíč

Mladší žáci: Výsledky utkání

HFK Třebíč/Náměšť n. O. 0:11 Bedřichov

V dalším utkání náš čekal těžký soupeř z Beřichova. Bohužel v tomto utkání jsme tahali ve všech ohledech za kratší konec. I přes vytvoření pěti dobrých šancí jsem bohužel nedokázali ani jednu proměnit. 

Velká Bíteš 2:1 HFK Třebíč/Náměšť n. O. 

Branky: Vojtěch Mikuláš

Úvod utkání nám vyšel výborně, měli jsem několik hezkých akcí. Nakonec jsem se do vedení dostali z pokutového kopu, který proměnil výborně hrající Vojta Mikuláš. Vedení jsme mohli navýšit, kdy jsme šli několikrát na brankáře, ale bohužel se nám nepodařilo žádnou šanci proměnit, což je dlouhodobý problém. Opět jsem zaspali vstup do druhého poločasu, kdy soupeř vyrovnal. Po několika minutých jsme zase začali dominovat, ale bohužel jsme zase doplatili na neproměňování šancí, kdy jsme 2x neproměnili prázdnou bránu a soupeř pak deset minut před konce vstřelil vítěznou branku. Závěr utkání byl z naši strany už nervózní a spíše jsem nakopávali než jsme hráli fotbal.

HFK Třebíč/Náměšť n. O. 1:5 Polná

Branky: Vojtěch Mikuláš

Čekal nás vedoucí celek. Úvod utkání nám vyšel opět dobře, kdy jsme si dokázali vytvořit šance naší kombinací, ale bohužel dva inkasované góly nás zase srazily na zem. Přesto jsme si opět vytvořili několik dobrých šancí na skórování, ale opět jsem z toho nevytěžili žádný gól, což je problém, který máme v každém utkání. Soupeř byl o něco lepší hlavně v útočné polovině hřiště, kdy dokázal využít svoje šance. Jediný nás úspěch po pěkné akci vstřelil Vojta Mikuláš.