Horácký fotbalový klub Třebíč

Muži: Zhodnocení přípravy – trenér Radek Durda

Příprava proběhla dle plánu. Trénovalo se třikrát týdně, vše proběhlo na hřišti s míčem. Docházka mohla být lepší ale v létě i díky dovoleným a zraněním má problém asi většina mužstev.

Přípravné utkání jsme odehráli tři. První s divizní Polnou se kterou jsme drželi krok první poločas a byli vyrovnaným soupeřem. Do druhé půle jsme prostřídali a bylo to znát. Pro hodně kluků, kteří nastoupili to byl první kontakt s mužským fotbalem. Nakonec z toho byla prohra 1:3.

Druhé utkání s Ivančicemi  bylo vyrovnané. Góly začali padat až po změně stran. Hosté šli do dvoubrankového vedení ale zásluhou dobře odehrané závěrečné patnáctiminutovky jsme dokázali výsledek otočit na 3:2.

Po tomto utkání došlo k zúžení kádru. Havlena s Kopečkem odešli do Přibyslavic, aby si zvykli na mužský fotbal, posbírali zkušenosti. Přece jen přechod z dorosteneckého fotbalu na mužský je znát.

Další kdo odešel je Tomáš Staněk, který pomůže Jaroměřicím.

K poslednímu přípravnému utkání přijel Budišov. Bohužel do utkání jsme nenastoupili v plné sestavě, několik hráčů chybělo právě kvůli zranění. Výhra 3:1 se rodila těžce, utkání jsme zlomili na svou stranu až v závěrečných minutách.

Cíl do nové sezóny je stabilizovat tým a pohybovat se v první polovině tabulky.

K prvnímu utkání krajského přeboru zajíždí náš tým v neděli 8.8. do Přibyslavi, výkop 16:30 hod.

Soupiska:

Brankáři: Duba, Beneš
Obrana: Suchna, Karásek, Hrbáček, Uličný J, Kovář, Richtr
Záloha: Sedláček, Hošek, Dušovský, Maule, Sáček, Florián, 
Útok: Maleta, Válek, Durda

Příchody: Sedláček (Dukovany) , Hošek (Velká Bíteš)
Odchody: Kopeček, Havlena (oba Přibyslavice), Staněk (Jaroměřice) Tesař (Kouty)