Horácký fotbalový klub Třebíč

Máme nové webové stránky

Jsme moc rádi, že vám všem můžeme představit náš nový web. V nastalé situaci jsme opravdu nezaháleli a všichni naši hráči pravidelně pokračovali v individuální přípravě. Pro vás jsme si nachystali novou verzi našich stránek. Najdete zde aktuální informace z klubu, o hráčích i zápasech, jednotlivých mužstvech. Nově tu najdete i přehled tréninků, informace pro rodiče a také velkou novinku – Sportovně vzdělávací centrum. Tímto sportovně vzdělávacím centrem chceme přiblížit sportování co nejvíce dětem a pohyb chceme skloubit i se vzděláváním dětí. Rádi bychom touto cestou vedli děti k disciplíně, respektu i úctě nejen na hřišti, ale i mimo něj, a to s přesahem do školních i mimoškolních aktivit.

Držíme se aktuálních trendů a proto jsme zajistili, že jsou celé naše stránky dobře zobrazitelné na počítači, tabletu, ale i na mobilu. Věříme, že jsme odvedli kus pořádné práce a že zde najdete vždycky přesně to, co hledáte.

Cítíme, že do našeho klubu přichází svěží vítr a na podzim se vrátíme silnější, než kdy dřív. Díky za to, že jste s námi.