Horácký fotbalový klub Třebíč

Dorost: Vítěznou trefu zařídil Bulíček

HFK Třebíč 2:1 (0:0) Okříšky/Stařeč

Branky:
61‘ Maule, 88‘ Bulíček – 51‘ Veleba

Sestava:
Beneš – Dvořák, Bulíček, Richtr, Krčál – Kopeček, Maule – Procházka (90‘ Tvarůžek), Podhrázský (79‘ Švehla), Novotný (66‘ Filipi) – Havlena, Lavička: Puklický

V prvním poločase byli domácí dominantním týmem, většinu času drželi míč, dobře kombinovali, ale vždy přišlo selhání v podobě finální nahrávky. Paradoxně největší šanci prvního poločasu měli hosté, když hráč z malého vápna minul hlavou odkrytou bránu. Domácí podržel také brankář Beneš, který chytil nájezd hostujícího hráče. V druhém poločase domácí pokračovali v kombinační hře, ale stále selhávali ve finální fázi. Hosté zlepšili výkon a byl to otevřený fotbal, po zásluze pak byli odměněni prvním gólem, kdy domácí trestuhodně nechali dorážet Velebu – 0:1. O pár minut později přišlo vyrovnání, kdy se z trestného kopu krásně trefil Maule – 1:1. Hrál se zápas nahoru dolů a bylo jasné, že to remízou neskončí. V 88‘ minutě se k odraženému míči dostal stoper Bulíček a z úctyhodné dálky vyslal nechytatelnou dělovku – 2:1. Hostům už na srovnání nezbyl čas.

Hodnocení trenéra Válka:
S předvedenou hrou, s přístupem hráčů a výsledkem musím být spokojen. Musíme zapracovat na finální fázi. Soupeř měl asi více šancí, my byli lepší herně, možná by zápasu více slušela remíza. Kluci však byli v mých očích po zásluze odměněni za to, že chtěli hrát a byli trpěliví.